Main Menu
Random Albums
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
nvd
06 Sep : 07:14
kvo stava priqteli? ...
kade ste se zagubili? ...
Ivo Datchev
04 Sep : 18:44
ще им звънна утре,виж това: [link]
Irena
03 Sep : 08:30
6to taka nikoi ne otgovaria.Ivo 6te odari6 li edno ramo za taja televizia.
Irena
02 Sep : 16:33
zdraveite. da pitam samo moje li niakoi da se obadi v ofisa na INTELSAT v dubai i da pita hva6ta li se tozi satelit tam(intelsat 12)4e tam e televiziata deto ja pusnaha vivacom i ako mojem da hvanem ne6to da vzema ot bg edin resivar i karta.as si idvam drugia petak
Ivo Datchev
02 Sep : 09:12
Петък, 3 Септември пак се организираме от 13:00ч в Mall of the Emirates в Apres[link]
View all posts (668)
BG Consulate in Dubai
Контакт
UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria
Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com
Welcome Guest
Currently Online (13)
Extra Information
Share BGinUAE.com
Google AddSense
Last 2 Forum Posts
| Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Everything :: Любопитно |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| 62 годишна русенка роди близнаци | ||
|
Moderators: Ivo Datchev, roadrunner
|
| Author | Post | ||
| AnGy |
|
||
![]() Registered Member #1117
Joined: Sun Jan 31 2010, 12:22PMLocation: Dubai Posts: 388 Thanked 73 times in 69 posts |
[link] Тази психиатърка е точно за психиатрията ... ражда сираци .... ужас побърка се народа...
|
||
| Back to top |
|
||
| Mila |
|
||
![]() Registered Member #382
Joined: Mon Aug 18 2008, 05:48PMLocation: Dubai Posts: 30 Thanked 9 times in 9 posts |
Nqma ni6to lo6o me4tite da badat realno osa6testvqvani,no trqbva da imat vrazka s realnostta.Za men ,tazi jena e palna otka4alka. | ||
| Back to top |
|
||
| Mila |
|
||
Joined: Mon Aug 18 2008, 05:48PMLocation: Dubai Posts: 30 Thanked 9 times in 9 posts |
Chudq se ako maika mi,koqto e gore-dolu na vazrastta na tazi dama i e baba ot 11 godini,mi kaje 4e iska da stane kosmonavt,kakvo li 6te q pravq..heheheh | ||
| Back to top |
|
||
| Tech |
|
||
| Има едина много хубава поговорка както на Български, така и на др. езици, ако не си ходил в обувките на някого поне 10 км, не го съди (if you have not waked in one's shoes for at least a mile, do not judge). Аз само ще добавя, не го обиждай. Нека найстина бъдем "широко скроени" и това, че не приемаме или не разбираме нещо, не ни дава права както да обиждаме, така и да съдим. Аз също не приемам това което е направила Др. Димитрова, но това не ми дава права нито да я съдя, нито да я обиждам. Moжем да дискутираме нашите гледни точки, но епитети и класификации са в разрез с правилата на форума, както и на добрият тон на общуване. А всеки си носи кръста. Както споменах, аз не съм съгласна с постъпката и, но сега само се моля малките душички да имат силата да се борят и дано бъдат здрави. | |||
| Back to top |
|
||
| Mila |
|
||
Tech,da,tazi jena naistina ne e normalna.Ne q sadq za me4tata i da ima deca,a za tova kakvo 6te dade na tezi dve de4ica v bade6te.A kakvo 6te se slu4i s tezi deca,ako v predvid neinata vazrast(ne i go pojelavam),sled nqkoq i druga godina ostanat siraci?Vsqka normalna(ne otka4alka) MAIKA 6te si zadade tozi vapros,i nqma i da si pomisli za takava avantura. |
||
| Back to top |
|
||
| IvKo |
|
||
| Аз дори не мисля, че е авантюра. Това си е престъпление. Престъпление и от страна на "госпожата", и от страна на лекарите. Да оставим всякакви морални и етични норми. Все пак Природата, не бива да се "изнасилва". Отделен е въпроса, че когато децата и бъдат на 18, тя ще е на 80. Разрив във възрастта, в разбиранията... не говоря за физическа подкрепа, не говоря за материална подкрепа, то разбиранията, и погледа към света ще е различен.... Но за мен, най-вече лекарите са за бой. Чета разни "умни мисли" по вестниците - пациента има пълното право... Глупости на търкалета... Не зная за космонавт - това едва ли ще се отрази на някой ако реша да излетя, освен на семейния бюджет, но тези хора, лекарите, нямат ли малко морал, мисъл? Или и те са завършили в Криводолския филиал на Тетевенския факултет на Старазагорския свободен университет, и родителите им са платили по ХХХХ лева за дипломата, за да могат да кажат в селската кръчма - ей на "щерката е доктор". И какво ще стане, ако аз утре реша, прав-здрав мъж, на 4Х години, да си присадя изкуствен бюст?!? И те ще ми кажат - ОК? Ужас! Хайде, идиот съм, голяма работа. Но това как ще се отрази на обществото? На ценностите? Ако все още са останали, след като бе лансирана и наложена "чалга културата"?!? Ако двете понятия могат да бъдат съвместявани де... |
|||
| Back to top |
|
||
| AnGy |
|
||
Joined: Sun Jan 31 2010, 12:22PMLocation: Dubai Posts: 388 Thanked 73 times in 69 posts |
Tech, нокой не я съди , всеки си казва мнението. Това за мен си е чисто престъпление да ражда на 62 години, сетила се тя да си осъществява мечти. Тази жена едва ли е здрава като бик както една жена на 20, 30, и малко над 40. Ако децата оцелеят те са си с вродени болести предадени от старата "майка". Но както казва българина- Каквото не става с пари, става с много пари, този факт го доказа. Тази жена ражда сираци, жал ми е за децата не за нея. И аз съм на твоето мнение ИвКо, нали знаеш че с пари можеш да си купиш много неща с изключение за здраве и любов. | ||
| Back to top |
|
||
| AnGy |
|
||
Искам да допълния и това изказване на " родилката" - Всеки човек трябва да си реализира мечтите. За мен това изказване е пълна пародия, някаква безумно оправдание може би пред самата себи си , че до момента не се е решила да има деца. Човек като я гледа просто жива да я ожали....И питам аз каква енергия ще има жена на 62 да се справи не с 1 , а с 2 деца??? Та тя сега изглежда изморена, може да страда от куп болести, склерозата може да почука на вратата и да забрави какво трябва да направи ... но явно докторката разполага с МНОГО ПАРИ и що да не си го купи това изживяване да стане майка на 62 пък после да става квото ще. При жените над 40 годишна възраст им правят куп генетични изследвания, изследват и сидрома на Даун където са с 20 години по млади от нея и пак има висок риск за плода, а какво да кажа и какво да мисля за жена на 62 където органите са и толкова износени , че вече са за ремонт. Както колата - една нова кола е в пъти по добра от една 10-15-20 годишна, нали? | ||
| Back to top |
|
||
| AnGy |
|
||
[link] Сега пък нова глупост СОЦИАЛНИТЕ НЕ И ДАЛИ ДА ОСИНОВИ ДЕТЕ, а в интервюто тя сама каза че НЕ Е ИСКАЛА ОСИНОВЕНО ДЕТЕ... Пълни противоречия! |
||
| Back to top |
|
||
| Tech |
|
||
| AnGy, малка поправка, прави се изследване за синдром на Даун, ако е забременяла с нейни яйцеклетки, а не с донорски. Децата няма да наследят нищо генетично от нея, така, че няма страшно. Но недоносени дечица имат много здравословни проблеми, най вече с дихателните и храносмилателните органи, очите също. Дано да са здрави децата, и да оживеят. Друго не искам да коментирам, не мисля, че имам право. А на медиите в никакъв случай не може да се вярва, те си пишат какви ли не измислици. Аз съм била свидетел какви глупости се пишат по даден въпрос с който лично съм била запозната, и е направо олелия. [ Edited Fri May 14 2010, 05:56PM ] |
|||
| Back to top |
|
||